Door een arts werd mij in 2004 yoga aangeraden en ik was meteen ‘verslaafd’

Ik liep, door bepaalde houdingen, letterlijk tegen mijn blokkades aan. Yoga bleek mijn redding! Het maakte mij gezonder, krachtiger en dichter in contact met mijzelf.

 

Welke eeuwenoude tradities en kracht zit er achter deze helende oefeningen?

Ik volgde opleiding na opleiding en startte mijn eigen yogapraktijk Nannasté

NandaYoga heeft niet alleen mijn maar ook het leven van anderen ingrijpend veranderd

 

Ik werd ‘gegrepen’ door het yogavirus ;-)

Citaat uit Yoga Magazine, geschreven door Marlies Kieft “Voor kinderen aan wie ze yoga geeft moet ze een soort engel lijken met haar lange blonde haren en overvloed aan geduld. Kinderen met een gave noemt Nanda Lofvers ze. Ik merk dat het vaak intelligente en creatieve kinderen zijn die heel sterk op yoga reageren. Ze worden er rustiger door krijgen meer zelfvertrouwen en hebben bijvoorbeeld geen buikpijn meer als ze naar school moeten”

 

YogaMagazine

Download hier het artikel in pdf.

‘De Sportvrouw’

Citaat uit De Sportvrouw geschreven door Janine Heemskerk-Hop“Nanda Lofvers, Mrs. World Fitness. Voordat je aan de Mrs. World Netherlands verkiezingen mee mag doen, moet je hebbenᅠaangetoond dat je je op vrijwillige basis inzet voor goedeᅠdoelen, Dit deed Nanda reeds voor jonge vrouwen (Women in Need) maar het was vooral haar holistische kinderyogaᅠprogramma dat hoge ogen gooide bij de Amerikaanse jury. De titelᅠMrs. World Fitness gaat met Nanda voor het eerst naarᅠNederland waar zij zich verder in zal zetten op het gebied van sport, bewegen en gezonde voeding.”

 

http://www.desportvrouw.nl/topsport-vrouwen/133-nanda-lofvers-miss-world-fitness

 

Wellness Magazine

Citaat uit Wellness Magazine 2012 “Het verhaal van deze kinderyoga- en meditatie lerares toont aan dat je met fitnessen, een gezond lichaam en dito geest veel kunt bereiken vooral met zo’n knokkersmentaliteit als Nanda”

 

Kind & Koffie

http://www.beeldengeluidwiki.nl/index.php/Nanda_Lofvers 

Download artikel Veronica Magazine

Mrs. World in Amerika, Orlando 2011. Fitness/gezondheids award

https://youtu.be/bRa43dgPEQw

Kind & Koffie is een ontmoetingsplek voor ouders, aanstaande ouders en (groot)ouders van kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Om de week ben je, samen met je kind(eren), welkom om een kosteloze, aansprekende workshop te volgen. Onder Agenda kun je terugvinden welke workshops er gepland staan de komende tijd.

 

Kind & Koffie is een initiatief van de gemeente Bussum, Stichting Kinderopvang en Jeugdzorg.

MindS2Move is als samenwerkingspartner betrokken bij het organiseren en geven van kinderyoga en therapeutische yoga workshops

 

Meer informatie op: http://www.kindenkoffie.nl/ of via Facebook

 

 

Nanda Lofvers Televisie en Presentatie ervaring