voor de

Kids

Hieronder reacties van ouders&kinderen die een MindS2Move les bij mij hebben gevolgd.

Wil je zelf graag je ervaring delen, laat mij dit weten via nanda@mindS2move.nl, dank je wel voor je moeite,.

 

Nannasté (Nanda)

Referenties

“De kinderen van de Buitenschoolse Opvang SKBNM hebben tijdens de zomer- kerst- en voorjaarsvakantie kennis gemaakt met MindS2Move lessen van Nanda Lofvers.

De lessen waren bijzonder en de kinderen super enthousiast. De medewerkers van de SKBNM vonden het een bijzondere ervaring en hebben zelf ook een boel ideeën opgedaan.

Het is een activiteit die we zeker vaker gaan inzetten voor onze BSO kinderen en hopelijk in de toekomst ook voor de kinderen van 0-4 jaar.”

 

Warme groet, Activiteiten coördinator van de SKBNM, Debby van den Heuvel van Varik

“Op een mooie warme zomerdag ging onze oudste dochter samen met een vriendje en zijn moeder bramen plukken in de Naardenvesting. Bij het uitzwaaien zei ze met een big smile  tegen mij; ‘ik ga voor jou de lekkerste bramenjam maken want die is glutenvrij en dàt mag jij wel hebben’

Hoe groot was de schrik, toen ik niet veel later door de politie werd gebeld of ik direct wilde komen; de nachtmerrie van iedere ouder; onze dochter had het lichaam van een levenloze man gevonden tussen de struiken! Weg was het onbezorgde, vrolijke, open, vrije en ‘vlinderende’ meisje,.

 

Het doen van speciale MindS2Move lessen met betrekking tot verwerken en loslaten volgde. Hard werken aan de terugkeer van het zelfvertrouwen en uiteindelijk kon ze, zij het met moeite, haar schrik, angst en verdriet erover delen en zelfs weergeven,.

Dat ik de MindS2Move methode zou gaan toepassen op mijn eigen dochter had niemand, zeker ikzelf niet, kunnen bedenken. Zo dankbaar, dat ik in staat was haar te helpen deze afschuwelijke ervaring te verwerken waardoor ze uiteindelijk weer happy is en verder kan,.”

 

In overeenstemming met mijn dochter mocht ik dit verhaal vertellen omdat ze niets liever wil dan dat ik meer kinderen help hun nare ervaring te verwerken en weer blij te worden,. Dank je wel dapperik,..

                                                                                       Founder/owner MindS2Move Nanda Lofvers

 

 

 

“We hebben contact met Nanda gezocht, omdat onze dochter zich druk kan maken voor een toets-week op de middelbare school. Eerder had ik gehoord dat ademhalingsoefeningen zouden kunnen helpen.
Nanda heeft onze dochter tijdens een aantal op maat gemaakte holistische MindS2Move lessen o.a. ontspannings- en ademhalingsoefeningen geleerd. Onze dochter heeft veel baat bij deze oefeningen. Nanda legt alles rustig uit. Ze kan een jonge meid goed stimuleren, motiveren en weet de lessen een juiste dosis Fun-factor mee te geven. Het is heel prettig om met Nanda samen te werken! Bedankt!”

                                                                                  BirgitᅠKehren, Bussum

“opeens overleed onze hond Jacky. Onze dochter had hier behoorlijk verdriet van en kon het maar niet loslaten. Door samen met Nanda een speciale serie van MindS2Move lessen te volgen, kon ze de boosheid over het missen loslaten. Uiteindelijk heeft ze haar verdriet op papier geuit en ontstond een tekening waarbij zij zichzelf met Jacky in een soort van hondenhemel heeft afgebeeld, toen was het goed, ze weet nu waar hij is en dat hij daar vriendjes heeft.”

 

Namens onze dochter Lisa, Loodrecht